|
|
Werkverdeling fonetiek diner |
vissoep:
Marie-Louise de Ridder en Willem Mevius
uiensoep + stokbrood: Gerrit
Bloothooft en Astrid Smeets
kervelsoep + haring: Wilma
van Donselaar en Garmt Boekholt
kruidenboters:
Hugo
Quen‚ en Emma van Ophem
zalmsalade:
Wim
Huls, Ludmila Menert en Yvette Smits
waldorfsalade: Suzanne
Freriks, Sidonne Bos en Eugenio van Mierlo
salade nicoise:
Paul
Dix, Sonja Sengers en Frank Wijnen
vleestaart:
Margreet
Sanders, Willem Rump en Wim Peeters
kaas-notentaart: Sieb
Nooteboom, Chris Clement en Koen Thomassen
groentetaart:
Deborah
Gunzburger, Aijan van Hessen en Evelien Krikhaar
gevulde tomaten: Yvonne
van Holsteijn en Jurgen Lentz
gevulde eieren: Henny
Bekker en Jolanda Luipen
vanille-bavarois: Maaike
Wijnen en Roeland Schaeffer
chocolade-mousse (wit): Corine
de Kater en Marjolijn Mallant
chocolade-mousse (bruin): Annie
Moens, Mylčne Pijpers en Miriam Schippers
vers fruit tableau:
Annemarie Slootweg en Miriam Schippers
vruchtentaa.rt: Mariëtte
Koster en Gert Jan Vernooij
*Annemarie komt later: zodra zij er is kan
Miriam haar helpen met het fruit tableau.
*Als Annie niet komt, kunnen Mylčne, Corine en
Marjolein gedriečn de moussen afmaken.
Organisatie: Noortje
Blaauw en Guus de Krom (tel. 392040)
Irena
Petric en Wieke Eefting (tel. 392058)
Bert
Schouten (tel. 392069)
Marieke
van Cappellen
|
|
Aangepast
02-04-2009
Email