Werkverdeling fonetiek diner


vissoep:                                   Marie-Louise de Ridder en Willem Mevius
uiensoep + stokbrood:            Gerrit Bloothooft en Astrid Smeets
kervelsoep + haring:               Wilma van Donselaar en Garmt Boekholt
kruidenboters:                         Hugo Quen‚ en Emma van Ophem
 
zalmsalade:                             Wim Huls, Ludmila Menert en Yvette Smits
waldorfsalade:                        Suzanne Freriks, Sidonne Bos en Eugenio van Mierlo
salade nicoise:                        Paul Dix, Sonja Sengers en Frank Wijnen
 
vleestaart:                              Margreet Sanders, Willem Rump en Wim Peeters
kaas-notentaart:                    Sieb Nooteboom, Chris Clement en Koen Thomassen
groentetaart:                          Deborah Gunzburger, Aijan van Hessen en Evelien Krikhaar
 
gevulde tomaten:                    Yvonne van Holsteijn en Jurgen Lentz
gevulde eieren:                       Henny Bekker en Jolanda Luipen
 
vanille-bavarois:                     Maaike Wijnen en Roeland Schaeffer
chocolade-mousse (wit):        Corine de Kater en Marjolijn Mallant
chocolade-mousse (bruin):     Annie Moens, Mylčne Pijpers en Miriam Schippers
vers fruit tableau:                   Annemarie Slootweg en Miriam Schippers
vruchtentaa.rt:                       Mariëtte Koster en Gert Jan Vernooij
 
*Annemarie komt later: zodra zij er is kan Miriam haar helpen met het fruit tableau.
*Als Annie niet komt, kunnen Mylčne, Corine en Marjolein gedriečn de moussen afmaken.
 
Organisatie:                   Noortje Blaauw en Guus de Krom (tel. 392040)
                                      Irena Petric en Wieke Eefting (tel. 392058)
                                      Bert Schouten (tel. 392069)
                                      Marieke van Cappellen

 

Aangepast 02-04-2009
Email