Zeilen op Loosdrecht

vrijdag 21 juni 1991

Omdat er ingeschreven is door 22 deelnemers gaat de Fonetiek zeildag door! Er zijn zes boten (162) gereserveerd bij Ottenhome in Loosdrecht. Iedereen wordt daar op vrijdagochtend 21 juni om 10.00 uur verwacht. Het lijkt ons leuk om er met zijn allen op de fiets heen te gaan. Vertrek om 8.30 uur vanaf Trans 10. Uiteraard zijn andere transportmiddelen ook mogelijk. Met het openbaar vervoer: om 8.51 uur bus 120 nemen richting Amsterdam [melden bij de chauffeur dat je wilt overstappen!!], in Loenen (Kerklaan) overstappen op bus 122 richting Hilversum. Uitstappen in Oud Loosdrecht bij Ottenhome (9.40 uur). Met de trein en bus kan ook: NS richting Hilversum, vertrek 8.48, dan in Hilversum bus 121 nemen, richting Loenen, vertrek 9.24, aankomst in Oud Loosdrecht om 9.51.

Het plan is om te lunchen op een eiland en na afloop samen pannekoeken te gaan eten. Bij mooi weer eventueel andersom: 's middags pannekoeken eten en 's avonds samen brood eten op een eiland, dan kunnen we langer weg blijven. De aktiviteiten zijn verder een wedstrijd (met hindernissen) om de Fonetiek Zeiltrofee, kielhalen, zwemmen, lekker eten, zonnen en luieren. Zoals je weet is zeilervaring niet nodig, als je echter niet kan zwemmen moet je dat toch even laten weten omdat we dan voor een zwemvest zorgen.

Donderdag 20 juni om 11 uur is er een korte voorbespreking in de colloquium zaal van Fonetiek. Over het vervoer heen en weer worden dan nadere afspraken gemaakt en er wordt beslist of het hele feest doorgaat.

Financieel kost de boot ca fl 22 per deelnemer, daarboven komt nog zo'n fl 25 voor lunch, drinken, warm eten etc.

Eigenlijk kan je op elk moment van de dag terugkeren naar Utrecht. Je wordt dan weer bij Ottenhome afgezet. De laatste bussen vertrekken om 23.26 naar Hilversum CS en om 0.07 naar Loenen (0.17 overstappen, 0.49 in Utrecht).

Heb je nog vragen, stel die dan gerust.

Gerrit, Yvette, Odette

   
     
 
op het luncheiland, vlnr: Willem Melder, Peter Pabon, Marieke, x, Eugenio van Mierlo, x, Sidonne Bos, Gerrit Bloothooft   Gerrit Bloothooft